You are here

1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Välkommen till Kvarteret Lyckholms,

Tredje etappen har tagit form, välkommen till ett modernt kontor med industriell känsla och den gamla bryggeri historien inpå knuten.

Kontorsplanet är på ca 1 223 kvm och rymmer ca 90 arbetsplatser, ljusflödet löper genom hela lokalen och ger en fantastisk arbetsmiljö. Planlösning och materialval kan man vara med och påverka.
Kontorsplanet går att dela, se mer info på ritningen.

I området sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön.

I kvarteret finns kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm.

Beräknad inflyttning höst/vinter 2019.
Läs mer på www.lyckholms.se

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen. Det finns också goda lastmöjligheter med lastkajer ut mot Nellickevägen.
Service: 
I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).
Fakta
Lokalnummer: 
1283-5941
Yta: 

496 - 6400 kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Or send an application

Petter Sundström

Telefonnummer: 
031-109987