You are here

1 / 5

Gustav Adolfs Torg 6 HELSINGBORG

Kontorslokaler med möjlig anpassning.

Ljusa och rymliga kontorslokal på Söder med vacker utsikt över Gustav Adolfs Torg. Här finner ni en rymlig lokal med möjlighet till lokalanpassning utefter verksamheten och dess behov. Välkommen att kontakta oss vid intresse och för visning.

Omgivning: 
Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka. Söder är under utveckling i samband med att det södergående järnvägsspåret ska grävas ner vilket ger utrymme för mer bostäder och näringsliv
Kommunikationer: 
Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.
Service: 
I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.
Fakta
Lokalnummer: 
1212-5011
Yta: 

724 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Or send an application

Mattias Eriksson

Telefonnummer: 
042-172138