You are here

1 / 5

Gustav Adolfs Torg 6 HELSINGBORG

Stora och ljusa kontorsytor på söder.

Varmt välkomna till Gustav Adolfs torg/ Södergatan. Har finner ni lokaler med närhet till såväl Söderleden som knutpunkten. Lokalen är belägen på söder, denna pulserande stadsdel präglas av mångkultur och framåtanda. Många fastigheter runt söder restaureras eller byggs om och även här planeras fastigheten få ett rejält ansiktslyft med bland annat nytt tak och fasadrenovering. Här ges chansen förverkliga din dröm om en lokal anpassad efter just din verksamhet. Vi erbjuder stora möjligheter till lokalanpassning utefter önskemål och behov. Vi kan erbjuda enskild rum anpassat för den mindre verksamheten där möjlighet ges till att växa och bygga på med flera rum, allt efter önskan och behov. Tillsammans ser vi till att ta fram bästa möjliga lösning för dig och ditt företag. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Kommunikationer: 
Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.
Service: 
I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.
Fakta
Lokalnummer: 
1212-5014
Yta: 

12 - 610 kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Or send an application

Liselott Pålsson

Telefonnummer: 
042-172132