You are here

1 / 5

Triörgatan 1 ANGERED

Flexibel lokal i Angereds Centrum

Nu finns chansen att hyra 985 kvadratmeter i Angered Centrum. Lokalen lämpar sig för flertalet användningsområden och kan anpassas därefter. Välkommen att kontakta oss för visning.

Omgivning: 
Den 29 november 2008 invigdes det nya Angered Centrum, i nordöstra Göteborg. Idén med att utveckla Angered Centrum myntades av de som idag är Scanprop Development redan hösten 2005. Steg ett i utvecklingen var att både bygga om och bygga ut befintliga livsmedelsbutiken ICA Kvantum till en ICA Maxi, vilken idag är en butik om 6.000 m². Steg två i projektet blev att optimera ytor i gallerian, både i befintligt butiksplan, men även i källarplan. Ytterligare 2.800 m² skapades till handel. Den goda relation med kommunen ledde även till att Göteborgs stad beslutade att utveckla stadsdelarna Gunnared och Lärjedalen, där Angered Centrum är navet. Ett visionsprogram togs fram, Vision Angered, i vilket kommunen tittade på området i ett tillväxtperspektiv. Målet är att göra Angered till en attraktiv del av Göteborgsregionen.
Parkering: 
I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig vidare både norr och söderut.
Fakta
Lokalnummer: 
1408-5025
Yta: 

985 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Or send an application

Jonas Bodvall

Telefonnummer: 
031-839479