You are here

1 / 5

Vassgatan 3 GÖTEBORG

Kontor med terrass längs Göta Älv

Välkommen till denna mycket fina lokal på Vassgatan 3. Lokalen erbjuder flertalet stängda kontorsrum blandat med öppna arbetsytor. Givetvis återfinns här flertalet wc och ett väl tilltaget pentry. Dessutom finns två takterasser för er att nyttja fritt. I fastigheten finns även ett garage där man till ett förmånligt pris kan hyra parkeringsplatser.

Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Omgivning: 
Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.
Kommunikationer: 
Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.
Fakta
Lokalnummer: 
1108-5001
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

664 - kvm

Kontakta oss

Or send an application

Jesper Grenander

Telefonnummer: 
031-839416